Billeder-2

Små Hvide Mus Med Salt Og Sødt

Små Hvide Mus Med Salt Og Sødt

Forret :
Kammusling på blomkålspure med ærtepure og ristet chorizo med et lille drys af bredbbladet persille.
Vin : Alsace Pinot Gris

Blomkålspure :
Skær blomkålen i små blomster og sauter det med hvidløg.
Tilsæt en smule fløde og lad det koge i 10 minutter indtil blomkålen er meget mør.
Blend massen til pure og si det.
Smag til med salt og peber.

Ærtepure :
En pose frosne ærter (i mangel af bedre)
Kog dem i lidt vand med en anelse salt.
Husk på at de ikke smatte ud, fordi de ellers bliver tørre og kedelige.
Hæld det meste af vandet fra, sjatten gemmer du i en kop.
Herefter kommer du ærterne op i en blender.
Tilsæt lidt af vandet.
Når puren er færdig røres den op med en anelse olivenolie.

Chorizo:
Et stk. chorizopølse skæres i tern og ristes.

Steg karmuslingerne i olie på en meget varm pande, ca. 1 minut på hver side. (Hvis karmuslingerne er meget store kan man med fordel skære dem over)

Anret karmuslingerne oven på den varme blomkålspure. Chorizo med et drys af bredbladetpersille og ærtepure anrettes ved siden af.  

[NASSWORLD] [Nyheder] [Vejr Vind Trafik] [Links] [Mainframe] [W7 genveje] [Middag-1] [Middag-2] [Billeder-2] [Middag-3] [South Beach] [Mobil]