Velkomstdrinks : Sprøde bidder med pesto-ricottacreme Vin : Cava Sant Manel Semi seco
Til 6 personer.
Pesto-ricottacreme 1 stor potte/bakke basilikum ca. 25 g 25 g reven grana-ost 4 spsk. pinje- eller græskarkerner 1 knust fed hvidløg 2 spsk. olivenolie 1 bøtte ricotta 250 g
Rul butterdejen en anelse ud, prik bunden tæt med en gaffel prik bunden tæt med en gaffel og udstik den med et glas eller en form til små runde kager - 5-6 cm i diameter. Læg dem på en plade med bagepapir og bag dem gyldne og sprøde ved 200 grader i ca. 15 minutter. Afkøl helt på en bagerist. Læg i tætsluttende kasse. Blend basilikumblade, ost og pinjekerner/græskarkerner med hvidløg, dryp olien i lidt ad gangen. Rør derefter pestomassen med ricotta, smag til med salt og peber. Lav en fordybning med fingeren i hver af de sprøde kager, fyld dem med ricottacreme og pynt med basilikum.
Tips ! Dagen før: Bag de sprøde bunde Om formiddagen: Rør cremen sammen
|