Billeder-2

Bobler Med Sprød Snack

Bobler Med Sprød Snack

Velkomstdrinks :
Sprøde bidder med pesto-ricottacreme
Vin : Cava Sant Manel Semi seco

Til 6 personer.

Pesto-ricottacreme
1 stor potte/bakke basilikum ca. 25 g
25 g reven grana-ost
4 spsk. pinje- eller græskarkerner
1 knust fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 bøtte ricotta 250 g

Rul butterdejen en anelse ud, prik bunden tæt med en gaffel prik bunden tæt med en gaffel
og udstik den med et glas eller en form til små runde kager - 5-6 cm i diameter. Læg dem på en plade med bagepapir og bag dem gyldne og sprøde ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Afkøl helt på en bagerist.
Læg i tætsluttende kasse.
Blend basilikumblade, ost og pinjekerner/græskarkerner med hvidløg, dryp olien i lidt ad gangen. Rør derefter pestomassen med ricotta, smag til med salt og peber.
Lav en fordybning med fingeren i hver af de sprøde kager, fyld dem med ricottacreme og pynt med basilikum.

Tips !
Dagen før:
Bag de sprøde bunde
Om formiddagen:
Rør cremen sammen

[NASSWORLD] [Nyheder] [Vejr Vind Trafik] [Links] [Mainframe] [W7 genveje] [Middag-1] [Middag-2] [Billeder-2] [Middag-3] [South Beach] [Mobil]