Kold Romer med gode nødder

Kold Romer med gode nødder

Kold Romer med gode nødder

Dessert : 
Muscovado-is med mandler i rom.
4 portioner.

Ingredienser Muscovado-is :
1 1/2 dl piskefløde
2 dl mælk
1 spsk. glukose
1 dl Dansukker Lys eller Mørk Muscovadoråsukker
5 æggeblommer (pasteuriserede)

Mandler i rom :
400 g søde mandler
50 g pistacienødder
1 dl hvid rom
2 dl vand
5 dl Dansukker Lys Muscovadoråsukker
*********************************************************

Pisk æggeblommer og muscovadoråsukker sammen. Giv fløde, mælk og glukose et opkog. Pisk æggeblandingen i den varme mælkeblanding. Hæld blandingen gennem en tætmasket si. Kør blandingen i ismaskinen, eller stil den i fryseren i mindst 5 timer. Rør i blandingen af og til. Skold, og smut mandlerne. Læg mandlerne i en pæn glaskrukke.

Bland muscovadoråsukker og vand i en gryde, og kog indtil sukkeret er smeltet. Lad blandingen afkøle. Tilsæt rom. Hæld lagen over mandlerne. Lad stå mindst 1 uge. Serveres til is.

Hvis du anvender Mørk Muscovadoråsukker, får isen en lakridsagtig og kraftigere smag, end hvis du anvender Lys Muscovadoråsukker.

[NASSWORLD] [Nyheder] [Vejr Vind Trafik] [Links] [Mainframe] [W7 genveje] [Middag-1] [Billeder-1] [Middag-2] [Middag-3] [South Beach] [Mobil]