Velkomstdrinks : Spinatcocktail med stegte tigerrejer på spyd. 1.bdt. babyspinat 2 usprøjtede limefrugter (revet skal og saft heraf) En anelse sukker 2 mineralvand a 0,25 l. 1/2 dl. gin 10 dråber tabaco Salt og peber 12 tigerrejer 1 spsk. olivenolie ********************************************************* Babyspinaten vaskes grundigt og slynges tør. Skallen af 2 usprøjtede limefrugter rives. Alle ingredienser hældes sammen, blendes og sigtes over i en skål og smages til med salt og peber. Cocktailen kan umiddelbart inden servering stavblendes for at gøre den luftig. 3 klargjorte tigerrejer sættes på et træspyd, og steges på en hed pande i lidt olie i ca. 1 min. på hver side. Krydres godt med salt og peber. Cocktailen hældes i et cocktailglas og anrettes med et lille sugerør. Spyddet med tigerrejerne lægges henover.
|